Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta infiintare departament marketing
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Infiintarea unui compartiment de marketing este o sarcina foarte dificila de multe ori.

Necesitatea lui apare, de obicei, odata cu cresterea companiei si cu presiunea din partea fortei de vanzari pentru initiative de marketing care sa "sustina vanzarea". Sau poate relatia cu furnizorii solicita transferul unor activitati de marketing in cadrul companiei. Sau altele.

Oricum, cel mai dificil lucru este sa angajezi omul potrivit. Ce trebuie sa stie sa faca? Sa il fi citit pe Kotler? Sa aiba gandire strategica? Sa fie dinamic? Sa fie orientat spre vanzari? Sa stie bazele procesului tipografic si sa cunoasca firme de serigrafiere? Sa scrie texte grozave pentru PR? Sa aiba cunostinte de AdWords si sa fie acomodat cu Google Analytics?

Mai mult decat atat, cum ar trebui sa fie primul angajat al noului departament pentru a avea rezultatele pe care ni le dorim? Personalitate, nivel de inteligenta, nivel de cunostinte teoretice?

Si cel mai dificil: imediat dupa ce il angajez, ce ii dau de facut? Ce instrumente trebuie sa aibe la dispozitie pentru a-si desfasura activitatea? Cum il eficientizez in cel mai scurt timp?

Putem sa fim de ajutor. Am infiintat mai multe compartimente de marketing pentru clientii nostri si am dat rezultate bune impreuna.
Din Gura in Gura